Your friends & neighbors

Teaterregissören Jerry är gift med författaren Terri. Terris kollega Mary är gift med den bittre mellanchefen Barry. Så vad händer när Jerry i smyg börjar träffa Mary? Och Terri i sin tur stöter ihop med den lesbiska Cheri? För att inte tala om Barry, som börjar hänga med den kvinnohatande casanovan Cary? Regi: Neil LaBute. I rollerna: Amy Brenneman, Aaron Eckhart, Ben Stiller, Nastassja Kinski, Catherine Keener, m.fl.

Längd: 1 h 35 min

Blågula drömmar

Del 5 av 6. För tre år sedan visades serien Blågula drömmar - vägen till landslaget, där vi fick följa spelarna i det yngsta pojklandslaget. Nu får vi se hur det gick sedan för killarna, som nu är unga män och försöker etablera sig som seniorspelare. I fokus finns Muamer Tankovic, som redan testat på spel i Premier League och A-landslaget, Kristofer Olsson, som nosar på Arsenals A-lagstrupp, och Christian Kouakou, som bytt från favoritklubben AIK till Brommapojkarna. I detta avsnitt får vi även se hur karriären och drömmarna utvecklats för Arber Zeneli.

Längd: 30 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 5 h 29 min

The story of film

Del 5 av 15. Efterkrigsfilmen (1940-talet).I USA uppstår "film noir", där Bogart firar triumfer. I Italien, neorealismen med filmer som Cykeltjuven. Senator McCarthy och Orson Welles sätter, var och en på sitt sätt, sina bestående avtryck i filmhistorien.

Längd: 1 h 5 min

Hiv, hiv, hurra!

Pauline är ung, smittad med hiv och söker efter kärleken. Hon lever ett aktivt liv och reser på semester med väskan full av mediciner. På ett bröllop möter hon kärleken i form av italienaren Lorenzo. Han blir först rädd när hon berättar att hon har hiv, men vill inte att deras kärlek ska begränsas av det. Från UR.

Längd: 1 h