Unge kommissarie Morse

Del 2 av 4: Arcadia. En konstnär hittas död efter en våldsam lägenhetsbrand. I samma veva dör en ung hemmafru i vad som först verkar vara den maginfluensa som halva Oxfords poliskår legat däckad i. Kommissarie Morses utredning leder honom till en familjeägd mataffär i centrum. I rollerna: Shaun Evans, Roger Allam, Jack Laskey, Sean Rigby, James Bradshaw med flera.

Längd: 1 h 30 min

Gengångare

Del 5 av 8: Madame Costa. Jérôme och Berg tar hand om Audrey, som har lyckats fly till staden från de dödas område. Jérôme beslutar att informera hennes mor Sandrine, som bor på hjälpcentret Öppna famnen. Han är dock övertygad om att Sandrine är kraftigt påverkad av Pierres utsagor. Simon är angelägen om att få bebisen till ett säkert ställe, utom räckhåll för horden av döda. Victor känner att Julie är i omedelbar fara, och han lämnar huset och de dödas område tillsammans med Madame Costa. I rollerna: Clotilde Hesme, Anne Consigny, Jenna Thiam, Frédéric Pierrot, Céline Sallette, Swann Nambotin, Michael Abiteboul m.fl.

Längd: 55 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 6 h 45 min

SM i Cosplay

Finalen i Cosplay 2016 går av stapeln i Saab Arena i Linköping.

Längd: 1 h 40 min

Vår plats i universum

Del 3 av 5. För en intelligent civilisation ska uppstå i universum måste en del grundvillkor vara uppfyllda - en godmodig stjärna, en planet på lagom avstånd, rätt ingredienser så att liv alls kan uppstå. Och så tillräckligt med tid för evolutionen att verka. Finns det sådana platser?

Längd: 50 min