What remains

Del 4 av 4. Len är arg över att det inte finns något i utredningen av Melissas död som tyder på att det skulle kunna handla om mord. En av grannarna erkänner mordet, men Len tvivlar på trovärdigheten i erkännandet. Vidya har kastat ut Michael och tar hand om sin bebis med hjälp av Len som nu flyttat in i huset. I rollerna: David Threlfall, Steven Makinintosh, Indira Varma, Victoria Hamilton med flera.

Längd: 55 min

Agenda

Del 14 av 18. Var det någon mening med att stoppa miljardbygget Förbifart Stockholm? Nu hotar oppositionen att tvinga fram byggstart igen. Debatt mellan Karin Svensson Smith (MP) och Lars Hjälmered (M). Vapen på postorder - allt fler kriminella beväpnar sig. Hur ska ska polisen stoppa strömmen av vapen? Intervju med Henrik Malmquist, chef Rikskriminalen. Efter misstankarna om massmord på studenter i Mexiko växer protesterna mot landets regering. Reportage från studenternas skola. Programledare: Karin Hübinette.

Längd: 45 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 7 h 42 min

Elektra

200 000 liter blod forsar över den 8000 kvadratmeter stora utomhusscenen i inledningen av Norrlandsoperans hyllade uppsättning från augusti i år. Richard Strauss kraftfulla och expressionistiska musik inspirerade konstnärskollektivet La Fura dels Baus i deras iscensättning av Elektras vrede och hämndlystnad i denna spektakulära föreställning från Umeå. I titelrollerna: Ingela Brimberg, Susanna Levonen och Thomas Lander.

Längd: 2 h

Planetens gränser

Del 3 av 6. Hur påverkas Afrika, från Sahara i norr till Kapstaden i söder, av klimatförändringarna? Det viktiga naturliga regnfallet är förutsättningen för att 90 procent av jordbruken i Afrika klarar sig. Vad händer när de kommer alltför oregelbundet?

Längd: 55 min