James Mays julmys

Kommer James och Oz att få det att snöa? Hur lagar man bäst en julmiddag med tajming och precision, och vad innehåller en extra spännande smällkaramell? Här finns också tipset på hur man bäst pyntar julgranen utan att stå på stege. James May från Top Gear kan inte bara en massa om bilar. Han vet massor om andra spännande oviktigheter också.

Längd: 1 h

Lars and the real girl

Lars är en älskvärd men introvert person. Efter en nästan total isolering "träffar" han en vän på Internet - Bianca, som han bjuder hem. Han presenterar Bianca för sin bror och hans fru Karen, och de blir minst sagt ställda. Bianca har en kvinnas proportioner och anletsdrag men skillnaden är att hon är gjord av plast. När familjen konsulterar doktor Dagmar förklarar hon att det hela beror på en illusion som Lars skapat och att de alla måste spela med. Regi: Craig Gillespie. I rollerna: Ryan Gosling, Patricia Clarkson, Emily Mortimer, Kelli Garner, Paul Schneider, m.fl.

Längd: 1 h 45 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 5 h 7 min

Strömsö

Inspiration för hus och hem, fritid och vardagsliv. Del 16 av 18. Owe och Jonathan testar olika arrangemang av den kanske mest typiska julblomman - hyacinten. I köket samtalar programledaren Camilla Forsén-Ström med lakritsproffset och författaren Elisabeth Johansson, som bjuder på både sött och salt: lakrits-toscabullar med kola på, men också lakrits-aioli till t.ex. räkor.

Längd: 40 min

Sändningsuppehåll

Just nu är det uppehåll i våra sändningar.

Längd: 8 h 37 min